Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις με φιλική τεσσάρα

Την πολύ καλή παρουσία του στα φιλικά προετοιμασίας συνέχισε ο Κεραυνός. Η ομάδα μας κέρδισε με 4-1 τον Ατρόμητο Πατρών σε φιλικό που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής (12/9) στο “Θ. Χρυσανθόπουλος”.

Ο προπονητής της ομάδας μας Παναγιώτης Λάγκης παρά τις πολλές απουσίες που είχε ο Κεραυνός (για διαφορετικούς λόγους απουσίαζαν οι Σπανός, Ζαφειρόπουλος, Μιχαηλίδης, Σπανογιάννης, Ν. Τρίγκας) έμεινε ικανοποιημένος καθώς βλέπει από τους ποδοσφαιριστές του να βγάζουν στο γήπεδο αρκετά πράγματα από αυτά που δουλεύουν στις προπονήσεις. 

Ο Ατρόμητος προηγήθηκε στο φιλικό με 0-1 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Σπυρόπουλου. Η ομάδα μας ισοφάρισε σε 1-1 που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου, όταν μετά από κόρνερ του Κούστα ο Ντόμας επωφελήθηκε από τις κόντρες και από από κοντά σκόραρε. Το 2-1 προήλθε από κλέψιμο του Μπούρδου και ασίστ στον Ντόμα που ολοκλήρωσε τη φάση εύστοχα. Το 3-1 σημείωσε με πανέμορφο σουτ ο Μπούρδος και το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Ντόμας που σημείωσε χατ-τρικ. 

Η σύνθεση του Κεραυνού: Κατσαμπέκης, Μαρκόπουλος, Κασιώνης, Χαλκιόπουλος, Α. Τρίγκας, Μπούρδος, Κούστα, Ντόμας, Σταυριανόπουλος, Καρβούνης, Πήλιουρας.

Έπαιξαν και οι: Τσάπαλος, Στασινός, Ροδόπουλος, Μέρτικας, Φλάουερ, Ντάτσος, Καραχανίδης. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *