Εμφατική νίκη και 2/2 για τους “κυανέρυθρους”!

Παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο η ομάδα μας έκανε το 2/2 καθώς επικράτησε με το ευρύ 6-0 της Αρόης στο γήπεδο Πετρωτού για την 2η αγωνιστική του Β’ Ομίλου της Α’ Κατηγορίας. 

Οι ποδοσφαιριστές του Παναγιώτη Λάγκη χρειάστηκαν 32′ λεπτά για να λύσουν το γόρδιο δεσμό της άμυνας των γηπεδούχων και μετά να έρθει το “ξέσπασμα”. 

Ο Ζαφειρόπουλος εκτέλεσε ένα δυνατό πλάγιο από αυτά που μας έχει συνηθίσει τόσα χρόνια και ο Σταυριανόπουλος βρέθηκε στην πορεία της μπάλας και με προβολή έγραψε το 0-1. 

Στο 34′ ήρθε το 0-2 όταν ο Καραχανίδης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Παναγόπουλου.

Λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους έγινε και το 0-3 με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Καρβούνης. Βέβαια σε αυτή τη φάση ήρθε ακόμα μία άτυχη στιγμή για τον Κεραυνό καθώς ο Σταυριανόπουλος αποχώρησε τραυματίας προσθέτοντας έτσι ακόμα έναν πονοκέφαλο στην τεχνική ηγεσία που ήδη αριθμεί αρκετούς παίκτες εκτός δράσης. Μένει να φανεί αν είναι κάτι σοβαρό ή όχι. 

Το 0-4 για την ομάδα μας έγινε στο 47′ με τον Τσάτο που σούταρε εκτός περιοχής και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο Πήλιουρας με σουτ στο 75′ έκανε το 0-5 και το τελικό 0-6 διαμόρφωσε και πάλι ο ίδιος με προσωπική ενέργεια. 

Η σύνθεση του Κεραυνού (Παναγιώτης Λάγκης): 

1.Δημητρίου 2. Μπουρίκας 3. Κασιώνης (71’ Κωστίκας) 4. Μπίρης 19. Καραχανίδης (56’ Μπούρδος) 6. Τρίγκας (65’ Νικολόπουλος) 7. Κούστα (71’ Σάχι) 8. Σταυριανόπουλος (46’ Τσάτος) 9. Πήλιουρας 10. Καρβούνης 11. Ζαφειρόπουλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *