Όλοι στο πλευρό της μικρής Σόφη

Ο Κεραυνός Αγίου Βασιλείου έχοντας αποδείξει διαχρονικά ότι η προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και στους συνανθρώπους μας είναι πιο σημαντική από το ποδόσφαιρο, στέκεται στο πλευρό της μικρής Σόφη Κοβάτσεφ κόρη του παλιού αθλητή βόλεϊ πολλών ομάδων Αντώνη. 

Η Σόφη δίνει τεράστια μάχη με ασθένεια και κρίνεται απαραίτητη η νοσηλεία της στο Μαϊάμι όπου πρέπει να κάνει και επέμβαση. Το κόστος είναι μεγάλο, ξεπερνά τις 300.000 ευρώ και πρέπει όλοι όσο μπορούμε να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια και να κρατήσουμε στη ζωή τον μικρό άγγελο. 

Η σχετική ανακοίνωση για την περίπτωση της μικρής: 

 “Ένας αθλητής που τίμησε με την παρουσία του το ελληνικό Volley και έκανε καριέρα παίζοντας στον Παναθηναϊκό (480 συμμετοχές) και στον ΠΑΟΚ (60 συμμετοχές) ενώ αγωνίστηκε και στην Εθνική μας ομάδα (120 συμμετοχές) περνάει πολύ δύσκολες ώρες αφού το κοριτσάκι του, η 7χρονη Σόφη.

Αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας έχοντας έναν όγκο στον νωτιαίο μυελό που είχε προκαλέσει σκολίωση 130° στην σπονδυλική της στήλη η οποία με μια σειρά επεμβάσεων στην Γαλλία έχει μειωθεί στις 80° με την τοποθέτηση μεταλλικών λαμών ευθυγράμμισης και έπεται συνέχεια αφού η προσπάθεια μέσω αναγκαίων και υποχρεωτικών επώδυνων επεμβάσεων ενδομυελικής επεξεργασίας θα πρέπει να συνεχιστεί.

Όλη αυτή η επιβάρυνση της υγείας της μικρής Σοφίας έχει προκαλέσει μια νευροδερματική μελάνωση σε όλο το σώμα της με αποτέλεσμα να απαιτείται η τάχιστη μεταφορά της σε εξιδεικευμένο νοσοκομείο στο Miami και συγκεκριμένα στο “Jackson Memorial Hospital” για να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες αποκατάστασης της υγείας της.

Ευελπιστούμε να προσφέρουμε την βοήθειά μας στην οικογένεια για να αντιμετωπίσει αυτό το δυσβάσταχτο οικονομικό βάρος.

Το κόστος για το νοσοκομείο στο Miami ξεπερνάει τις 300.000 ευρώ και η οικογένεια έχοντας ξοδέψει το όποιο οικονομικό απόθεμα είχε αδυνατεί να ανταπεξέλθει με αποτέλεσμα να απαιτείται η βοήθεια όλων μας, ο καθένας όπως και με όποιο τρόπο δύναται.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ (IBAN): GR 6301108900000089060069229″.

Start a Conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.