Τετραπλή μεταγραφική ενίσχυση για την ομάδα μας

Η διοίκηση του Κεραυνού Αγίου Βασιλείου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Βασίλη Κωνσταντόπουλο, Μάριο Παναγιωτόπουλο, Δημήτρη Τσεγγενέ και Δημήτρη Μαλτέζο. 

Ο Βασίλης Κωνσταντόπουλος άνηκε στην ομάδα μας την περσινή περίοδο και είχε παραχωρηθεί στην ομάδα ΝΠΣ Βόλος της Super League 1. Πλέον είναι και πάλι μέλος της οικογένειας του Κεραυνού. 

Ο Μάριος Παναγιωτόπουλος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος την ΑΕ Αιγείρας/Ακράτας ενώ έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες μεταξύ άλλων στην Κ-19 της Παναχαϊκής. 

Ο Δημήτρης Τσεγγενές αγωνιζόταν στην Αχαϊκή στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας έχοντας ξεκινήσει στις ακαδημίες του Δία, ενώ ο Δημήτρης Μαλτέζος στην ομάδα του Δία και με την ευκαιρία θέλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τον Δία και προσωπικά τον κ. Δημήτρη Αργυρόπουλο για την άψογη συνεργασία που είχαμε έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του παίκτη. 

Καλωσορίζουμε όλους τους ποδοσφαιριστές στην οικογένεια του Κεραυνού και τους ευχόμαστε να έχουν υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας! 

Start a Conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.