Σημαντική στιγμή για την ομάδα μας: Ένταξη στο Δίκτυο Σχολών της ΠΑΕ Ατρόμητος! (pics)

Η ομάδα μας στο πλαίσιο της βασικής φιλοσοφίας για την ανάπτυξη του ποδοσφαιρού στις μικρές ηλικίες και τη σωστή διαπαιδαγώγηση των νεαρών αθλητών μας εντάχθηκε στο Δίκτυο Σχολών της ΠΑΕ Ατρόμητος. 

Πρόκειται για μία σημαντική στιγμή για τον σύλλογο καθώς παράλληλα με την αλλαγή του συνθετικού τάπητα στο “Θ. Χρυσανθόπουλος” έρχεται αυτή η συνεργασία με μία ΠΑΕ που εδώ και αρκετά χρόνια έχει ρίξει το βάρος στις υποδομές της. 

Ο πρόεδρος του Κεραυνού Αγίου Βασιλείου κ. Βασίλης Χρυσανθόπουλος μαζί με το μέλος της διοίκησης κ.Ηρακλή Νικολακόπουλο, επισκέφθηκαν τα γραφεία των ακαδημιών της Περιστεριώτικης ΠΑΕ την περασμένη Τρίτη (28/7) και μαζί με τον Υπεύθυνο του Δικτύου Σχολών της ΠΑΕ Ατρόμητος κ. Τόλη Αποστόλου επισφράγισαν τη συμφωνία. 

Με αφορμή τη συνεργασία ο κ. Βασίλης Χρυσανθόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση: 

«Ο Κεραυνός Αγίου Βασιλείου εδώ και πολλά χρόνια έχει αποδείξει με την παρουσία του στα γήπεδα της Αχαΐας πως επιθυμεί διαρκώς να προοδεύει και να κάνει κινήσεις που στόχο έχουν την ποιοτική αναβάθμιση του σε όλα τα επίπεδα.

Σε αυτή τη νέα προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει εδώ και περίπου ένα χρόνο, οι νέες ιδέες και ο επαγγελματισμός είναι στις βασικές μας προτεραιότητες.

Είμαστε λοιπόν ιδιαίτερα χαρούμενοι που θα συνεργαστούμε με έναν σύλλογο όπως ο Ατρόμητος Αθηνών που εδώ και χρόνια είναι πρωτοπόρος στο κομμάτι των Ακαδημιών και τις αναπτυξιακές ηλικίες του ποδοσφαίρου.

Για αυτό εξάλλου επιλέξαμε να γίνουμε μέλος του Δικτύου Σχολών και είμαστε βέβαιοι ότι αυτή η συνεργασία θα έχει κέρδος και για τις δύο πλευρές.

Θέλουμε να είμαστε αρωγοί σε προσπάθειες που έχουν στόχο τη σωστή διαπαιδαγώγηση και καλλιέργεια των νεαρών ποδοσφαιριστών και σίγουρα η συνύπαρξη με τον ιστορικό σύλλογο του Περιστερίου θα μας βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση.

Ο Ατρόμητος είναι ένας σύλλογος – κόσμημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο και είναι άκρως τιμητικό για εμάς που μας δέχεται στην οικογένεια του».

Start a Conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.