Ο Παναγιώτης Λάγκης νέος προπονητής της ομάδας μας!

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ. Κεραυνού Αγίου Βασιλείου βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν τη συμφωνία με τον προπονητή Παναγιώτη Λάγκη που θα καθοδηγήσει την ομάδα μας στο επόμενο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.

Ο σύλλογος μας πήρε την απόφαση να δώσει την ευκαιρία σε ένα νέο παιδί με όνειρα και φιλοδοξίες για την προπονητική, κάτι που ταιριάζει απόλυτα με τη φιλοσοφία μας για ανανέωση σε ιδέες και πρόσωπα.

Ο Παναγιώτης Λάγκης είναι διπλωματούχος προπονητής UEFA-C, ενώ βρίσκεται σε διαδικασία παρακολούθησης εδώ και αρκετές μέρες της σχολής UEFA-B και συγκεκριμένα της Β’ Φάσης. Έχει ξεκινήσει την προπονητική του πορεία ως βοηθός προπονητή στον Διαγόρα Βραχνεΐκων τόσο σε επίπεδο Α’ Κατηγορίας όσο και σε επίπεδο Γ’ Εθνικής. Παράλληλα εργαζόταν στις ακαδημίες του Διαγόρα, ενώ τη χρονιά που δεν ήταν συνεργάτης προπονητή στην πρώτη ομάδα, οδήγησε σε άνοδο την ομάδα των Ροϊτίκων από την Γ’ στην Β’ Κατηγορία.

Καλωσορίζουμε τον κόουτς στην οικογένεια του Κεραυνού και του ευχόμαστε να έχει μία χρονιά γεμάτη πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!

Start a Conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.