Ο Κεραυνός είναι υπεράνω προσώπων!

Η διοίκηση του Κεραυνού Αγίου Βασιλείου με αφορμή διάφορους ψιθύρους και ανυπόστατα ψέματα που διαρρέονται στην ευρύτερη περιοχή του Αγίου Βασιλείου θέλει να ξεκαθαρίσει τα εξής:

Ο Κεραυνός Αγίου Βασιλείου δεν ήταν, δεν είναι και δεν θα γίνει κτήμα και τσιφλίκι κανενός. Ο Κεραυνός ανήκει στον Άγιο Βασίλειο και θα συνεχίσει να υπάρχει με την ίδια φιλοσοφία καθώς είναι υπεράνω προσώπων.

Διαχρονικά ο Κεραυνός από την ημέρα της ίδρυσής του έδινε ιδιαίτερη βαρύτητα στα παιδιά της περιοχής. Εξάλλου το μέλλον του συλλόγου είναι εκεί. Η ομάδα μας οφείλει να βασιστεί στους γηγενείς παίκτες που από μικροί έχουν ενταχθεί στη μεγάλη “κυανέρυθρη” οικογένεια. Ενδεικτικά για φέτος στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας υπάρχουν τουλάχιστον 8 (!) παίκτες που προέρχονται από τα σπλάχνα του συλλόγου και θα έχουν ρόλο πρωταγωνιστή και όχι κομπάρσου στο νέο πρωτάθλημα.

Σε συνεργασία με την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας, το ρόστερ εκτός των εξαιρετικών σε χαρακτήρα και ποδοσφαιρικού επιπέδου παικτών, διαθέτει ένα σύνολο νεαρών από την περιοχή κάτι που καταρρίπτει το αφήγημα κάποιων πως: “Ο Κεραυνός άφησε τα παιδιά του ή ο Κεραυνός δεν σέβεται τα παιδιά του”.

Ο Κεραυνός σέβεται όλους τους ποδοσφαιριστές και γενικότερα όλα τα μέλη του και παύει να σέβεται όλους εκείνους που δεν τον σέβονται και τον θεωρούν ομάδα γειτονιάς!

Συγκεκριμένα στο φετινό ρόστερ υπάρχουν από την ευρύτερη περιοχή του Αγίου Βασιλείου οι εξής:

  • Τσάπαλος Δημήτρης
  • Ντάτσος Ορέστης
  • Σάχι Γιάννης
  • Μπούρδος Αναστάσιος
  • Ρήγας Δημήτρης
  • Στασινός Πέτρος
  • Μπουρίκας Γιάννης
  • Μπουρίκας Ηλίας

Φυσικά μέσα σε αυτούς συγκαταλέγονται και παιδιά που χρόνια ματώνουν τη φανέλα του Κεραυνού και θεωρούνται με τον έναν ή τον άλλο τρόπο Αγιοβασιλιώτες. Στον Κεραυνό θα έχουν θέση όλοι όσοι αξίζουν είτε είναι από την περιοχή, είτε όχι. Όσοι ονειρεύονται έναν Κεραυνό που θα λειτουργεί για το συμφέρον συγκεκριμένων ατόμων δεν έχουν θέση στην ομάδα, τουλάχιστον με την παρούσα διοίκηση.

Start a Conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.